(Πηγή: seleo.gr)
Το 3ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ με κύριο προϊόν το μανιτάρι, ολοκληρώνεται στη Δράμα σήμερα Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.
Σύμφωνα με τον κ. Άγγελο Καλλία, πρόεδρο της Ένωσης ξενοδόχων Δράμας, στόχος των διοργανωτών είναι, το Φεστιβάλ να γίνει θεσμός, καθώς η γαστρονομία της κάθε περιοχής είναι εκείνη η οποία της δίνει ταυτότητα.
Όσοι έμειναν στην πόλη αυτό το τριήμερο, γεύτηκαν τοπικά εδέσματα, δοκίμασαν υπέροχα κρασιά, ενώ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν live cooking παρουσιάσεις από καταξιωμένους σεφ, ενημερωτικές δράσεις και εργαστήρια για την τοπική γαστρονομία, γευσιγνωσίες, πολιτιστικές εκδηλώσεις και μουσικά δρώμενα.
Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ όλες οι εκδηλώσεις του τριήμερου… Πηγή (Πηγή: seleo.gr)