Γαστρονοµικός προορισµός η Θεσσαλονίκη

(Πηγή: www.enikos.gr)

Σε µια ξεχωριστή εκδήλωση στο Αεροδρόµιο «Μακεδονία» για την Παγκόσµια Ηµέρα Τουρισµού, οι επιβάτες μυήθηκαν στα µυστικά της τοπικής κουζίνας.

Στο πλαίσιο της Παγκόσµιας Ηµέρας Τουρισµού, η Fraport Greece διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά µια ξεχωριστή γαστρονοµική εκδήλωση στο Αεροδρόµιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία», σε συνεργασία µε την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τον δήµο Θεσσαλονίκης, τον δήµο Θέρµης και την Ενωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση πραγµατοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Σεπτεµβρίου στον χώρο των αναχωρήσεων του αεροδροµίου, πριν από τον έλεγχο των επιβατών, µε σκοπό την ανάδειξη της βραβευµένης τοπικής γαστρονοµίας ως βασικού συστατικού της εξαιρετικής τουριστικής εµπειρίας που προσφέρει ο προορισµός.

Η φετινή εκδήλωση απέκτησε έναν… Πηγή (Πηγή: www.enikos.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.