«Η Σιδηρά Κυρία είχε μια καρδιά που έλιωνε και σίδερα»: Ράγισε καρδιές ο επικήδειος του βαφτισιμιού της Βάσως Παπανδρέου
(Πηγή: www.iefimerida.gr)
Στα Βαλιμίτικα Αιγίου τελέστηκε σήμερα το απόγευμα η κηδεία της Βάσως Παπανδρέου, ιδρυτικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ.
Στην κηδεία της Βάσως Παπανδρέου, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών την Πέμπτη, παραβρέθηκε σύσσωμο το ΠΑΣΟΚ. Μεταξύ αυτών, οι Κώστας Σημίτης, Άννα Διαμαντοπούλου, Κώστας Λαλιώτης, Νάντια Γιαννακοπούλου, Πέτρος Ευθυμίου, Χρήστος Πρωτόπαπας, Μιλένα Αποστολάκη, Τάσος Γιαννίτσης, Φίλιππος Σαχινίδης, Χρήστος Παπουτσής, Βαγγέλης Αργύρης, Δημήτρης Ρέππας, Χρήστος Παπουτσής κ.ά.
Στη νεκρώσιμη ακολουθία εκφώνησε επικήδειο τόσο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, όσο και ο βαφτισιμιός της, Παναγιώτης Καρύδης, γιος του αντιδημάρχου Πειραιά, Δημήτρη Καρύδη, που συγκίνησε με τα λόγια του.
Ο συγκινητικός επικήδειος του βαφτισιμιού της-… Πηγή
