(Πηγή: www.iefimerida.gr)
Το εστιατόριο Delta διατήρησε για μία ακόμη χρονιά τα δύο αστέρια Michelin, επιβραβεύοντας τη συνεχή εξέλιξη.
Το εστιατόριο στην κορυφή του ΚΠΙΣΝ εξ αρχής έθεσε τον πήχη ψηλά, με τους σεφ Γιώργο Παπαζαχαρία και Θάνο Φέσκο να αφηγούνται μέσα από το μενού τους μια συναρπαστική εμπειρία, γεμάτο γαστρονομικές εκπλήξεις και συναισθήματα.
Μετά από τρία χρόνια λειτουργίας, το Delta διατήρησε τα δύο αστέρια Μichelin Guide Athens και ένα Green Star Michelin for Sustainable Gastronomy.
Αυτή η ξεχωριστή διάκριση αποτελεί το επιστέγασμα της συνεχούς προσπάθειας του Delta Restaurant να προσφέρει μια ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία, συνδυάζοντας την υψηλή τεχνική, την καινοτομία και τη βαθιά σύνδεση με… Πηγή (Πηγή: www.iefimerida.gr)