Vegan γεμιστή κολοκύθα με καστανό ρύζι και μανιτάρια

(Πηγή: www.newsit.gr)

Μια χειμωνιάτικη χορταστική και εκλεπτυσμένη επιλογή, για χορτοφάγους αλλά και όχι μόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Tasteit

Αυτό το πιάτο μαγειρεύεται σε διάφορα στάδια. Έτσι αναπτύσσεται η γεύση και η υφή, κάθε συστατικού. Αν και αυτό απαιτεί λίγο επιπλέον χρόνο, αξίζει τον κόπο για όλες τις πλούσιες, καραμελωμένες, ζωντανές γεύσεις που μπαίνουν στο τελικό πιάτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για να μειώσετε τον χρόνο προετοιμασίας μπορείτε να μαγειρέψετε τα λαχανικά, τα μανιτάρια και το ρύζι εκ των προτέρων. Απλά τα ζεσταίνετε πριν τα ανακατέψετε με τον πουρέ ψητής κολοκύθας και γεμίσετε τις «πορτοκαλί βαρκούλες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιδιώξτε να σερβίρετε ζεστές, τις γεμιστές κολοκύθες, τις οποίες θα διαλέξετε να είναι σε μέγεθος μελιτζάνας… Πηγή (Πηγή: www.newsit.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *