Gastrade: Ζημίες 11,65 εκ ευρώ και έσοδα 21,77 εκ ευρώ για το 2024

(Πηγή: www.gnomionline.gr)

Τι δείχνουν οι χρηματοοικονομικές κατατάσσεις της εταιρείας που διαχειρίζεται το FSRU Αλεξανδρούπολης, το οποίο είναι εδώ και 7 μήνες εκτός λειτουργίας, λόγω βλάβης 

Στην τελική «αντίστροφη μέτρηση» για την επαναλειτουργία του FSRU Αλεξανδρούπολης βρίσκονται οι επιτελείς της Gastrade καθώς από τις 15 Αυγούστου αναμένεται η σταδιακή και μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου η πλήρης επαναφορά της δυνατότητας επαναεριοποίησης.

Εκεί, δηλαδή στις αντλίες, εντοπίζεται το κρίσιμο κομμάτι της υποδομής που αστόχησε προκαλώντας σημαντική καθυστέρηση στην έναρξη εμπορικής λειτουργίας του Τερματικού Σταθμού, με όλα τα παρεπόμενα προβλήματα.

Αρκετά αποκαλυπτικά προς αυτή την κατεύθυνση είναι και τα όσα αναφέρονται στις χρηματοοικονομικές καταστάσεις της εταιρείας για τη χρήση… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *