Μητσοτάκης: Η Ελλάδα δεν θα γίνει ξέφραγο αμπέλι, θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να σταματήσουμε τους άθλιους διακινητές

(Πηγή: www.iefimerida.gr)

Εκτενή αναφορά στο μεταναστευτικό έκανε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην καθιερωμένη του εβδομαδιαία του ανασκόπηση στον λογαριασμό του στο Facebook.

«Η Ελλάδα δεν θα επιτρέψει να εδραιωθεί νέα δίοδος παράνομης εισόδου στη χώρα και στην Ευρώπη», διαμηνύει ο και σημειώνει: «Οι άθλιοι διακινητές αλλάζουν τακτικές και διαδρομές, μεταφέροντας τη δράση τους εκεί όπου βρίσκουν έδαφος -και αυτή τη φορά, αυτό το έδαφος είναι η Λιβύη».

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο / Φωτογραφία: INTIMENEWS/ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ

Την ίδια ώρα, ο πρωθυπουργός επιβεβαίωσε τη λήψη έκτακτων μέτρων έναντι των διακινητών που αξιοποιούν τη Λιβύη ως πέρασμα, ενώ κάλεσε την ίδια τη χώρα σε συνεργασία,… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *