Βουλή / Live η συζήτηση για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

(Πηγή: tvxs.gr)

Σήμερα Τρίτη (29/7) πραγματοποιείται η συζήτηση στη Βουλή για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ με τη συμμετοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη και των πολιτικών αρχηγών. Ads Μετά τη συζήτηση αναμένεται να τεθεί σε φανερή ονομαστική ψηφοφορία η πρόταση σύστασης της Εξεταστικής Επιτροπής.
Υπενθυμίζεται ότι η πρόταση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής έχει κατατεθεί από τη ΝΔ για την υπόθεση και μάλιστα με επίκεντρο την περίοδο από το 1998 μέχρι σήμερα.
Τα κόμματα της αντιπολίτευσης έχουν καταθέσει προτάσεις για σύσταση Προανακριτικής και όχι Εξεταστικής Επιτροπής, ώστε να αποφευχθεί η συγκάλυψη ευθυνών. Ads Η αντιπολίτευση εκτιμά ότι η σύσταση της Εξεταστικής Επιτροπής δρομολογείται έτσι ώστε οι Μάκης Βορίδης… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *