LAMDA Development: 40 ενεργά εργοτάξια, 2.500 εργαζόμενοι και 18 κύριοι εργολάβοι στο έργο του Ελληνικού

(Πηγή: www.newsit.gr)

Οι εργασίες στο Ελληνικό βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη σε 40 ενεργά εργοτάξια, με περίπου 2.500 εργαζομένους και σε συνεργασία με 18 κύριους εργολάβους/κατασκευαστικές εταιρείες, όπως αναφέρεται στο αναλυτικό ενημερωτικό σημείωμα που δόθηκε σήμερα (29.7.2025) στη δημοσιότητα από την LAMDA Development.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται η σημαντική πρόοδος των εργασιών στις οικιστικές αναπτύξεις (που υλοποιούνται από την κατασκευαστική μονάδα της LAMDA Development – Construction Business Unit).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναλυτικότερα για την πορεία επιμέρους έργων στο πλαίσιο της αστικής ανάπλασης στο Ελληνικό στο ενημερωτικό σημείωμα αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόκειται για ένας νέο, σύγχρονο, ανοιχτό, προσβάσιμο και φιλόξενο χώρο για όλους, που θα εξυπηρετεί επαγγελματίες και… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *