Η «μάχη» της Νέας Υόρκης: Ο Μαμντάνι, η φορολόγηση των πλουσίων και η «κωλοτούμπα» του Κουόμο

(Πηγή: www.documentonews.gr)

«Δεν νομίζω ότι πρέπει να έχουμε δισεκατομμυριούχους», δήλωσε τον Ιούνιο ο Ζόραν Μαμντάνι, θέτοντας υποψηφιότητα για την ηγεσία μιας πόλης που έχει τους περισσότερους δισεκατομμυριούχους του Forbes από οποιοδήποτε άλλο μέρος στη γη.

Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για τη δημαρχία της Νέας Υόρκης, που επικράτησε έναντι του Αντριου Κουόμο με 56% έναντι 44% στις προκριματικές εκλογές, προκαλεί «πονοκέφαλο» στους κροίσους, υποστηρίζοντας πως επιθυμεί να κάνει τη Νέα Υόρκη πιο προσιτή, αυξάνοντας τους φόρους στους εκατομμυριούχους.

Ο αυτοπροσδιοριζόμενος ως δημοκρατικός σοσιαλιστής, φιλοπαλαιστίνιος και πρώην ράπερ, με καταγωγή από την Ουγκάντα και την Ινδία, αναμένεται να είναι το φαβορί στις δημοτικές εκλογές της 4ης… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *