F4C70F62-A322-4DBE-B505-2B8DD46D6AEF

(Πηγή: www.zarpanews.gr)

Η Παραδοσιακή Στράτα του Δήμου Χανίων συνεχίζεται για 4η χρονιά, γεμίζοντας με παράδοση και ζωντάνια τα στενά της Παλιάς Πόλης και του Ενετικού Λιμένα.

Την Τρίτη 2/09/2025 ο Λαογραφικός Όμιλος Χανίων Γιάννη Αγιασμενάκη και Το Λύκειο Ελληνίδων Χανίων θα παρουσιάσουν το δρώμενο:

«Χορεύουμε για τον Τρύγο». Μαζί τους ο Μουσικοφιλολογικός Σύλλογος Άρτας «Ο Σκουφάς&» και ο Χορευτικός Σύλλογος «Η Κίσσαμος».

Συνοδεύουν μουσικά οι:

Νίκος Χαρχαλάκης (βιολί), Ηλίας Ανδρουλάκης (λαούτο), Στράτος Μπρεδάκης (λαούτο), Αντώνης Τσατσαρωνάκης (βιολί), Μανώλης Ξηρουχάκης (λαούτο), Κων/νος Λιόντος (κλαρίνο), Βασίλης Τριάντης (λαούτο), Μιχάλης Παπαδόπουλος (ντέφι).

Η διαδρομή της Στράτας θα ξεκινήσει στις 20.00, πρώτο σημείο εκκίνησης θα είναι το Ναυτικό Μουσείο Κρήτης και… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *