Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Είμαι 32 ετών και έχω δεχθεί σχόλια του τύπου: “καλύτερα να πάρουμε μία πιτσιρίκα για τον ρόλο”»

(Πηγή: www.enikos.gr)

Στη συνέχεια στάθηκε στο θέμα του ηλικιακού ρατσισμού, υπογραμμίζοντας ότι αφορά κυρίως τις γυναίκες

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Είμαι 32 ετών και έχω δεχθεί σχόλια του τύπου: “καλύτερα να πάρουμε μία πιτσιρίκα για τον ρόλο”»

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μίλησε στο περιοδικό Vita για την προσωπική της ζωή εκτός θεάτρου και τηλεόρασης, αλλά και για το ζήτημα του ηλικιακού ρατσισμού που –όπως λέει– κυριαρχεί στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ναι, ειδικά στις γυναίκες. Κι εγώ που είμαι 32 χρονών και θεωρώ ότι είμαι μια νέα γυναίκα έχω δεχθεί σχόλια τύπου “καλύτερα να πάρουμε μια πιτσιρίκα για το ρόλο”. Κι αν αυτό συμβαίνει σε μένα και σε… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *