Καιρός σήμερα: Επιμένουν οι καταιγίδες και οι δυνατοί άνεμοι – Πέφτει η θερμοκρασία στους 25 βαθμούς Κελσίου

(Πηγή: www.newsit.gr)

(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑNAΓΟΠΟΥΛΟΣ /EUROKINISSI)

Βροχερός θα είναι ο καιρός και σήμερα Τρίτη (07.10.2025)καθώς πλησιάζει η νέα κακοκαιρία και το βαρομετρικό χαμηλό «Barbara» με σφοδρές καταιγίδες, πτώση της θερμοκρασίας και ισχυρούς ανέμους.

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές θα σημειωθούν μέχρι το μεσημέρι στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και μέχρι το απόγευμα στα Δωδεκάνησα. Στην υπόλοιπη χώρα άστατος θα είναι ο καιρός με βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κατά διαστήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα κεντρικά και βόρεια, και θα φτάσει στα βόρεια τους 18 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 23 με 24 βαθμούς και τοπικά στα Δωδεκάνησα τους 25 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *