Hellenic Train: Ακινητοποιήθηκε τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη λόγω τεχνικού προβλήματος – Ταλαιπωρία για 230 επιβάτες

(Πηγή: www.enikos.gr)

Hellenic Train: Ακινητοποιήθηκε τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη λόγω τεχνικού προβλήματος – Ταλαιπωρία για 230 επιβάτες

Τρένο με 230 επιβάτες, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη, ακινητοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (8/11) στον σταθμό Σφενδάλης, λόγω τεχνικού προβλήματος.

Πρόκειται συγκεκριμένα για την αμαξοστοιχία IC 56, σύμφωνα με ανακοίνωση της Hellenic Train, που ενημερώνει ότι στο σημείο μετέβησαν άμεσα δύο εφεδρικές μηχανές, προκειμένου να αντικαταστήσουν τις μηχανές της ακινητοποιημένης αμαξοστοιχίας. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η αμαξοστοιχία συνέχισε το δρομολόγιό της προς τη Θεσσαλονίκη με καθυστέρηση 119 λεπτών.

Όπως επισημαίνεται, καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμονής, το προσωπικό της εταιρείας… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *