Κακοκαιρία Byron: Βροχές μεγάλης έντασης και διάρκειας θα χτυπήσουν 8 περιοχές – Επικαιροποιήθηκε ξανά το έκτακτο δελτίο

(Πηγή: www.newsit.gr)

Σε νέα επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου επιδείνωσης καιρού, προχώρησε σήμερα (05.12.2025) η ΕΜΥ η οποία προειδοποιεί και πάλι για σφοδρές βροχές και καταιγίδες που φέρνει η κακοκαιρία Byron.

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

Όπως αναφέρεται, από σήμερα μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου, ισχυροί άνεμοι, χαλαζοπτώσεις, καταιγίδες και βροχές που εκτός από μεγάλη ένταση θα έχουν και διάρκεια, θα χτυπήσουν κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλία, Σποράδες, νησιά του Ανατολικού Αιγαίου (ν. Χίο και νοτιότερα), Δωδεκάνησα, Κυκλάδες, τα δυτικά και νότια τμήματα της Κρήτης, κεντρική και ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) και την Εύβοια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσον αφορά το Σάββατο, τις πρωινές ώρες αναμένονται ισχυρά φαινόμενα σε Πιερία, Ημαθία,… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *