(Πηγή: www.newsauto.gr)
Περισσότεροι από 24.000 έλεγχοι αλκοολομέτρησης πραγματοποιήθηκαν από την Τροχαία Αττικής, με εκατοντάδες οδηγούς να εντοπίζονται να οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλ.
Στοχευμένη εξόρμηση για την καταπολέμηση της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ πραγματοποίησε η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής κατά το διάστημα από τις πρώτες πρωινές ώρες της 24ης έως τις πρώτες πρωινές ώρες της 27ης Δεκεμβρίου 2025. Οι έλεγχοι αναπτύχθηκαν σε κεντρικούς οδικούς άξονες σε όλο το λεκανοπέδιο, ενόψει και της αυξημένης κυκλοφορίας των ημερών.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας, διενεργήθηκαν συνολικά 24.210 έλεγχοι αλκοολομέτρησης, από τους οποίους προέκυψαν 248 παραβάσεις για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Παράλληλα, συνελήφθησαν 8… Πηγή

