Καιρός: Έρχεται ραγδαία επιδείνωση με χιόνια, μποφόρ και καταρρακτώδεις βροχές – Χάρτες με τις 7 «κόκκινες» περιοχές

(Πηγή: www.newsit.gr)

Για δυνητικά επικίνδυνη κακοκαιρία από το βράδυ της Τρίτης (20.01.2026) προειδοποιούν οι μετεωρολόγοι. Κύρια χαρακτηριστικά της ραγδαίας επιδείνωσης που θα εμφανίσει ο καιρός θα είναι οι ισχυρές χιονοπτώσεις, οι μεγάλης έντασης άνεμοι και οι καταρρακτώδεις βροχές.

EUROKINISSI / Φωτογραφία Μιχάλης Καραγιάννης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Τετάρτη θα είναι η πιο κρίσιμη και επικίνδυνη ημέρα της κακοκαιρίας που καταφτάνει, καθώς καμία περιοχή της χώρας δεν θα μείνει ανεπηρέαστη από την σοβαρή επιδείνωση που θα παρουσιάσει ο καιρός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε όλες τις περιοχές αναμένεται να εκδηλωθούν επικίνδυνα φαινόμενα με θυελλώδεις νότιους ανέμους, που θα φτάνουν τα 9-10 μποφόρ και ισχυρότατες βροχές και καταιγίδες.

Θα επηρεαστούν περιοχές στην Πελοπόννησο, όπως Μεσσηνία,… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *