Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο 17χρονη με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μετατόπιση σπονδύλου – Δέχτηκε επίθεση από τέσσερις ανήλικες

(Πηγή: www.newsit.gr)

iStock
Share
Tweet
More to Share
WhatsApp
Viber
Email
Ακόμη ένα περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε στην Θεσσαλονίκη, όπου μια 17χρονη έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τέσσερις έφηβες.
Το περιστατικό ξυλοδαρμού έγινε έξω από επαγγελματικό λύκειο της Θεσσαλονίκης, όπου όπως περιέγραψε το 17χρονο θύμα, μία από τις τέσσερις κοπέλες την χαστούκισε και στη συνέχεια η ίδια έτρεξε να γλιτώσει. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Σύμφωνα με την καταγγελία, οι ανήλικες ακινητοποίησαν την 17χρονη στη συμβολή των οδών Κατσιμίδη με Καραμανλή και οι δύο άρχισαν να την χτυπούν βίαια στο κεφάλι και στην πλάτη, δίνοντάς της γροθιές και τραβώντας την από τα μαλλιά.
Εργαζόμενες σε γειτονικό φαρμακείο που… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *