Αλεξανδρούπολη-Ορμένιο: Από 31/1 τα δρομολόγια με λεωφορεία της Hellenic Train

(Πηγή: www.gnomionline.gr)

Από το Σάββατο 31 Ιανουαρίου, αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 1680, 1681, 1682 και 1683. Αντικαθίστανται από λεωφορεία, με ορισμένες απευθείας μετακινήσεις και χωρίς στάση στο Πύθιο.

Από το Σάββατο 31 Ιανουαρίου και μέχρι νεωτέρας, αναστέλλονται τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 1680 (Αλεξανδρούπολη – Ορμένιο) και 1681 (Ορμένιο – Αλεξανδρούπολη), όπως ανακοίνωσε η Hellenic Train, έπειτα από ενημέρωση του Διαχειριστή Υποδομής ΟΣΕ – Σιδηρόδρομοι Ελλάδος.

Τα συγκεκριμένα δρομολόγια θα αντικαθίστανται από λεωφορεία, τα οποία δεν θα πραγματοποιούν ενδιάμεσες στάσεις στους σταθμούς Σάκος, Καβύλη, Μαράσια, Δίλοφο, Πτελέα και Πύθιος.

Παράλληλα, διακόπτονται τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 1682 (Αλεξανδρούπολη – Ορεστιάδα) και 1683 (Ορεστιάδα –… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *