Guardian: Τουλάχιστον 1.000 αναφορές στη πριγκίπισσα Μέτε-Μάριτ της Νορβηγίας στα αρχεία Έπσταϊν -«Μου γαργαλάς το μυαλό», του έγραφε σε μήνυμα

(Πηγή: www.iefimerida.gr)

Δεκάδες μηνύματα είχε ανταλλάξει η πριγκίπισσα Μέτε-Μάριτ της Νορβηγίας με τον Τζέφρι Έπσταϊν, στα οποία φαίνεται να έχουν μιλήσει για πολύ προσωπικά ζητήματα.

Καθώς οι φάκελοι που αφορούν τις επικοινωνίες του αποθανόντα καταδικασμένου για σεξουαλικά εγκλήματα Τζέφρι Έπσταϊν έρχονται στο φως από το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, αποκαλύπτονται στοιχεία για μια σειρά από επιφανείς προσωπικότητες. Μετά τις αποκαλύψεις για τον πρώην πρίγκιπα της Αγγλίας Άντριου, άλλο ένα μέλος ευρωπαϊκής βασιλικής οικογένειας εμπλέκεται στην ιστορία.

Πρόκειται μάλιστα για την πριγκίπισσα-διάδοχο της Νορβηγίας Μέτε-Μάριτ, της οποίας ο γιος Μάριους Μποργκ Χόιμπι – από προηγούμενο γάμο, δεν ανήκει στη βασιλική οικογένεια – αντιμετωπίζει σειρά κατηγοριών… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *