Οι κυβερνητικές πρωτοβουλίες για την καταπολέμηση της αισχροκέρδειας εν μέσω φόβων για αύξηση στις τιμές ενέργειας -Ποια μέτρα θα ανακοινωθούν

(Πηγή: www.iefimerida.gr)

Στην τελική ευθεία είναι η επεξεργασία για τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την καταπολέμηση της αισχροκέρδειας, εν μέσω ανησυχιών για τις τιμές ενέργειας λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή.

Χθες στο Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποιήθηκε μία πρώτη σύσκεψη, όπου προτάθηκαν τα μέτρα από τα συναρμόδια υπουργεία και αύριο, Τετάρτη, αναμένεται να γίνουν οι ανακοινώσεις από τα υπουργεία Ενέργειας και Ανάπτυξης για τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες αντιμετώπισης της αισχροκέρδειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αποφάσεις αφορούν τρεις άξονες.

Ο πρώτος είναι η επάρκεια στην αγορά καυσίμων και φυσικού αερίου. Στο άκουσμα της αύξησης στην τιμή του βαρελιού στο πετρέλαιο, πολύ μεγάλος αριθμός πολιτών έσπευσε στα πρατήρια να… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *