Θάνος Τζήμερος: “Η ΝΔ δαιμονοποίησε την ιδέα του Φιλελευθερισμού. Είναι ένα κόμμα που αντιγράφει τα χειρότερα κουσούρια του κεντρικού σχεδιασμού του κράτους”

Ο επικεφαλής του Συνασπισμού “Δημιουργία” των κομμάτων “Δημιουργία Ξανά” και “Νέα Δεξιά”, κ. Θάνος Τζήμερος, στην έκτακτη συνέντυξή του στο online ραδιόφωνο του news.makedonias.gr (το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022) δήλωσε την άποψή για το κυβερνών κόμμα και τη σχέση του με τον νεοφιλελευθερισμό.

Στην ερώτηση του Λουκά Καβακόπουλου, “Μα τώρα έχουμε έναν νεοφιλελεύθερο πρωθυπουργό, γιατί δεν λύνεται το πρόβλημα της Ελλάδας;” ο κ. Τζήμερος δήλωσε:

Έχουμε μια Σοβιετική Οικονομία και ένα κόμμα που αντιγράφει τα χειρότερα κουσούρια της σοβιετικής κεντρικής κατεύθυνσης του κεντρικού σχεδιασμού του κράτους.

Ένα από τα κακά που έκανε η ΝΔ είναι ότι υπονόμευσε, δαιμονοποίησε και την ιδέα του Φιλελευθερισμού. Διότι ο κόσμος λέει “αυτό είναι ο φιλελευθερισμός”.

Καθόλου. Τίποτα το φιλελεύθερο δεν έχει κάνει η Νέα Δημοκρατία, τίποτα απολύτως. Συνεχίζει τη σοσιαλιστική αντίληψη που λέει “εγώ μοιράζω τα λεφτά, ενώ βεβαίως το χρέος αυξάνεται και ο λογαριασμός θα πληρώνεται από εσάς, κορόιδα. Αλλά εγώ κάνω τον φιλάνθρωπο με τα δικά σας τα λεφτά, ή χειρότερα, με τα λεφτά των παιδιών σας και των εγγονών σας.”

Ο κ. Τζήμερος στην εκπομπή του Λουκά Καβακόπουλου και της Γωγώ Καρανίκα “Συναντήσεις”, τόνισε επίσης τις πάγιες θέσεις του για την απαγόρευση του ΚΚΕ, για την απαγόρευση του Συνδικαλισμού στο Δημόσιο, για την απαγόρευση εισόδου στους ξένους στην Ελλάδα, και απάντησε τι θα κάνει αν και όταν το κόμμα του βρεθεί σε θέση εξουσίας.

Παρακολουθήστε το επίμαχο σημείο της συνέντευξης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.