Άγριο “μπούλινγκ” μέσω MEGA στο Ν. Ανδρουλάκη: Τρομάζει τον Ευάγγελο Βενιζέλο η ακρόαση της Ελένης Τουλουπάκη από την Επιτροπή Διαφθοράς του Ευρωκοινοβουλίου στις 31 Μαρτίου με αφορμή τη δίωξή της για τη Novartis! (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

Δεν έχει κοπάσει ακόμα  ο θόρυβος, ειδικά στο ΚΙΝΑΛ και τον χώρο της κεντροδεξιάς,  από τις τοποθετήσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου το βράδυ της Δευτέρας στο δεύτερο σε τηλεθέαση πανελλαδικό κανάλι της χώρας αυτή την περίοδο, το φιλόξενο παραδοσιακά για τον πρώην προεδρο του ΠΑΣΟΚ, το Mega (και τη Νίκη Λυμπεράκη που φιλοξένησε στην ίδια εκπομπή σε διαφορετικό session και τον Ευκλ Τσακαλώτο).

Για μια ακόμα φορά ο πρώην α/δρος της κυβέρνησης Σαμαρά (αλλά και του Γ. Παπανδρέου), την περίοδο των 2 πρώτων Μνημονίων, έθεσε το ζήτημα Novartis με φανερή πλέον την πρόθεση να την μετατρέπει κάθε τόσο σε πεδίο εσωκομματικής πίεσης… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.