Ξετίναξε τους κατηγόρους του για τις τηλεοπτικές άδειες ο Νίκος Παππάς: «Πρωτοφανές στραπάτσο για ΝΔ – Δεν θα συμβάλλω στην απόπειρα εργαλειοποίησης της Δικαιοσύνης της οποίας την ανεξαρτησία σέβομαι και υπερασπίζομαι σε όλη την δημόσια παρουσία μου»

(Πηγή: thefaq.gr)

Καταπέλτης κατά των κατηγόρων του ο πρώην Υπουργός Επικρατείας της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ που απολογήθηκε με υπόμνημα στην ανακρίτρια!

Με ένα πολυσέλιδο υπόμνημα ο Νίκος Παππάς ξετινάζει την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος που του έχει αποδοθεί για την εμπλοκή του στην υπόθεση του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών το 2016. Το υπόμνημα παρέδωσαν στην ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου περί ευθύνης υπουργών Ευδοξία Κιουπτσίδου-Στρατουδάκη, οι συνήγοροί του Γιάννης Μαντζουράνης και Βαγγέλης Γεωργακόπουλος.

Συγκεκριμένα, σε γραπτή δήλωσή του ο κ. Παππάς, ανέφερε: «Η Νέα Δημοκρατία στη διαδικασία ενώπιον της προκαταρκτικής επιτροπής υπέστη ένα πρωτοφανές πολιτικό στραπάτσο. Συγκρούστηκε με την αλήθεια και «ποιούσα την ανάγκη φιλοτιμία… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.