“Παγώνει” την ρωσική Οικονομία που χρηματοδοτεί την πολεμική μηχανή ο Μπάιντεν! “Δεν θα στείλουμε στρατό στην Ουκρανία αλλά ο Πούτιν επέλεξε τον πόλεμο και θα πληρώσει”

(Πηγή: thefaq.gr)

“Ο Πούτιν ήταν αυτός που επιζητούσε προφάσεις για πόλεμο. Ο Πούτιν θέλησε αυτόν τον αδικαιολόγητο πόλεμο. Θα το πληρώσει ακριβά – στρατηγικά και οικονομικά.”

Μ’ αυτά τα λόγια και ανακοινώνοντας το πνεύμα και το γράμμα των νέων κυρώσεων προς την Ρωσία με μακροπρόθεσμο στόχο την πλήρη οικονομική αποδυνάμωσή της, ξεκίνησε το διάγγελμά του ο Αμερικανός Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο Μπάιντεν δήλωσε ότι “δεν έχει σκοπό” να μιλήσει με τον Πούτιν, τον οποίο μεταξύ άλλων χαρακτήρισε στο διάγγελμά του “τύραννο”, “απολυταρχικό ηγέτη”, “παρία της διεθνούς σκηνής”.

Ο Αμερικανός πρόεδρος έχοντας προϊδεάσει για “καταστροφικά” πακέτα κυρώσεων σε βάρος της Ρωσιας για… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.