Απίστευτη τάπα σε Μητσοτάκη που φώναζε στον Τσίπρα να διαβάσει την φράση: Ο Μηταράκης επιβεβαιώνει ότι χαρακτήρισε “πραγματικούς” πρόσφυγες τους Ουκρανούς γιατί … έρχονται από χώρα που συνορεύει με την ΕΕ!!!

(Πηγή: thefaq.gr)

Τον λόγο επί προσωπικού έλαβε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για την Ουκρανία, απαντώντας σε όσα ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό του είπε: “Να πρωτοστατήσουμε για μόνιμες διόδους για τους πρόσφυγες, θέση που δεν υποστηρίζουμε αλά καρτ, την υποστηρίζουμε με συνέπεια και όταν έρχονται από τη Συρία, και όταν έρχονται από την Ουκρανία. Είναι ντροπή να ακούγεται ότι όσοι έρχονται από την Ουκρανία είναι “πραγματικοί” πρόσφυγες αλλά όταν έχουν μελαμψό χρώμα δεν είναι, ντροπή αυτές οι ρατσιστικές δηλώσεις. Και τις έκανε ο υπουργός σας… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.