Σκληρή απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στους ευρωβουλευτές της ΝΔ: «Μας συκοφαντούν ότι δήθεν δεν ψηφίσαμε οικονομική βοήθεια προς την Ουκρανία, και δίνουν από την πίσω πόρτα συγχωροχάρτι στους Ρώσους ολιγάρχες»

(Πηγή: thefaq.gr)

Την υποκριτική στάση των ευρωβουλευτών της ΝΔ που καταψήφισαν τροπολογία της Ευρωομάδας της Αριστεράς (The Left), η οποία ζητούσε να επιβληθούν κυρώσεις στους Ρώσους ολιγάρχες, σχολίασε με σκληρή κριτική ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Υπενθυμίζεται ότι η τροπολογία, η οποία δεν πέρασε για λίγες ψήφους, αναφέρεται στην ύπαρξη κρυφών περιουσιακών στοιχείων των Ρώσων ολιγαρχών των Paradise Papers που κρύβονται σε φορολογικούς παραδείσους. Κι ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί εάν ο λόγος που καταψήφισαν ήταν ότι σε αυτή τη λίστα συμπεριλαμβάνονται και Έλληνες.

«Την ώρα που οι ευρωβουλευτές της ΝΔ συκοφαντούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δήθεν δεν ψήφισαν οικονομική βοήθεια προς την Ουκρανία, από την πίσω πόρτα έδιναν… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.