Ένταση ανάμεσα σε Π Τσαπανίδου – Γ. Παπαδόπουλο και τον ανταποκριτή του OPEN στο Ροστόφ Θ. Αυγερινό στον “αέρα” του δελτίου για fake news από την Ουκρανία (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

Ένταση επικράτησε στον αέρα του Open ανάμεσα στους δημοσιογράφους Πόπη Τσαπανίδου, τον Γιάννη Παπαδόπουλο και τον Θανάση Αυγερινό. Αφορμή στάθηκε μια είδηση που μετέδωσε μια συνάδελφός τους από την αίθουσα σύνταξης, σχετικά με τις τέσσερις βασικές πόλεις της Ουκρανίας όπου έχει σημάνει συναγερμός και ότι χτυπήθηκε καθεδρικός ναός, τονίζοντας πως την είδηση επιβεβαίωσε ο σύμβουλος του υπουργού Άμυνας της Ουκρανίας.

Ο δημοσιογράφος Θανάσης Αυγερινός από το Ροστόφ, ανέφερε: «Συνάδελφοι, να ρωτήσω λίγο κάτι; Θέλω απλώς να πω ότι αν δεν δούμε ότι έχουν χτυπηθεί αυτά που συζητάμε, μπορεί να είναι μονομερής, ουκρανική προπαγάνδα. Αν δεν το διασταυρώσουμε, είναι πολύ παρακινδυνευμένο όμως να το λέμε, επειδή νομίζω ότι δημιουργούμε και μια εντύπωση ότι κάποιοι είναι… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.