Την ώρα που ο Θανάσης Πλεύρης έχει έτοιμο το διάταγμα απόλυσης 5.000 υγειονομικών στις 31 Μαρτίου, η Ρένα Δούρου στο Στο 2ο Κέντρο Υγείας Περιστερίου: “Κυβέρνηση και Περιφέρεια αδιαφορούν για την ΠΦΥ”

(Πηγή: thefaq.gr)

Το 2ο Κέντρο Υγείας Περιστερίου επισκέφθηκε η Ρένα Δούρου, η οποία ξεναγήθηκε στους χώρους των Εξωτερικών Ιατρείων και των Εργαστηρίων καθώς και στο Εμβολιαστικό Κέντρο. Την επικεφαλής της Δύναμης Ζωής συνόδευαν ο Χρήστος Πολυχρονίου, γιατρός του Κέντρου, μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Υγείας, Αναπληρωτής συντονιστής Πρωτοβάθμιας Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Κώστας Βλάχος, γιατρός, πρώην περιφερειακός σύμβουλος και ο Σπήλιος Μπίθας, μέλος του Συντονιστικού της Νομαρχιακής Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Ακολούθησε συνάντηση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων, στη διάρκεια της οποίας αναδείχθηκε το μεγάλο πρόβλημα της υποστελέχωσης και έλλειψης ειδικοτήτων (οφθαλμίατρου, ουρολόγου, γαστρεντερολόγου, ενδοκρινολόγου, κ.α.). Παράλληλα τέθηκαν και όλα τα ζητήματα που πηγάζουν από… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.