Γιατί οι Ρώσοι κατέλαβαν το μεγαλύτερο πυρηνικό εργοστάσιο της Ευρώπης: “Ουκρανοί σαμποτέρ προσπάθησαν να πραγματοποιήσουν μια τερατώδη πρόκληση”

(Πηγή: thefaq.gr)

«Το ΝΑΤΟ είναι μία αμυντική συμμαχία, που δεν θέλει πόλεμο. Θα προασπιστεί όμως κάθε ίντσα εδάφους των μελών του». Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλαν Στόλτενμπεργκ και Μπλίνκεν, την ώρα που η Ουκρανία φλέγεται και ο πλανήτης παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις. Το μεγαλύτερο πυρηνικό εργοστάσιο της Ευρώπης στη Ζαπορίζια της Ουκρανίας δέχθηκε επίθεση και βρίσκεται υπό τον έλεγχο των ρωσικών δυνάμεων. 

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας κατηγόρησε τους Ουκρανούς σαμποτέρ για την επίθεση στον χώρο του πυρηνικού σταθμού στη Ζαπορίζια.

«Χθες το βράδυ στην περιοχή δίπλα στο εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, έγινε προσπάθεια από το εθνικιστικό καθεστώς του Κιέβου να πραγματοποιήσει μια τερατώδη πρόκληση», φέρεται να είπε ο εκπρόσωπος του υπουργείου,… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.