Ο “απομονωμένος” Ερντογάν αναδεικνύεται σε “κλειδί” των εξελίξεων, ενώ ο “πρωταγωνιστής των διεθνών εξελίξεων” πετάει αετό την Καθαρά Δευτέρα: Τηλεφωνική επικοινωνία με Πούτιν για να ξεκινήσουν άνευ όρων διαπραγματεύσεις με Ζελένσκι

(Πηγή: thefaq.gr)

Όπως ενημέρωσε ο εκπρόσωπος του Τούρκου προέδρου Ι. Καλίν, αύριο θα υπάρξει τηλεφώνημα Ερντογάν στον Πούτιν στο οποίο θα προσπαθήσει να πείσει να προσέλθει σε απευθείας διαπραγμάτευση με τον Ουκρανό πρόεδρο Ζελένσκι με ταυτόχρονη εκεχειρία σε όλα τα πολεμικά μέτωπα στην Ουκρανί. Όπως είπε ο Ι. Καλίν η αυτιανή συνομιλία Πούτιν – Ερντογάν θα είναι χωρίς προαπαιτούμενα και χωρίς όρους και ο στόχος είναι μια απευθείας διαπραγμάτευση των δύο ηγετών των αντιμαχόμενων πλευρών ή έστω μια διαπραγμάτευση σε επίπεδο κορυφαίων υπουργών ώστε να υπάρξει εκεχειρία και ουσιαστική αναζήτηση λύσης. Φυσικά με την παρουσία και της τουρκικής πλευράς ως εγγυητή στο… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.