Στον «αέρα» η απομάκρυνση αμάχων από τη Μαριούπολη – Αντιδήμαρχος της πόλης στο BBC: «Συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί, ο κόσμος να επιστρέψει στα καταφύγια»

(Πηγή: thefaq.gr)

Στον «αέρα» βρίσκεται η απομάκρυνση αμάχων από τη Μαριούπολη, μια πόλη – λιμάνι στρατηγικής σημασίας στη νοτιοανατολική Ουκρανία, καθώς όπως λένε οι ουκρανικές αρχές της πόλης, δεν μπόρεσε να εξασφαλιστεί ασφαλής ανθρωπιστικός διάδρομος διαφυγής για τους αμάχους, και η ρωσική πλευρά δεν τηρεί την κατάπαυση πυρός.

Συγκεκριμένα ο αντιδήμαρχος της Μαριούπολης, Σεργκέι Ορλόφ είπε ότι οι άνθρωποι συνεχίζουν να βομβαρδίζονται καθώς προσπαθούν να φύγουν από την πόλη.

Μιλώντας στο BBC, τόνισε πως οι αρχές «γυρίζουν πίσω τους πολίτες», καθώς δεν είναι ασφαλές να βρίσκονται στους δρόμους εν μέσω των συνεχιζόμενων επιθέσεων. «Στην αρχή οι δικοί μας είπαν ότι οι βομβαρδισμοί σταμάτησαν για… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.