Αγορά Απινιδωτή από τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 6ου Γυμνασίου Ευόσμου (βίντεο)

Μία σημαντική πρωτοβουλία υλοποιήθηκε στην πράξη, με την αγορά ενός απινιδωτή από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Γυμνασίου Ευόσμου στην Θεσσαλονίκη.

Κάθε χρόνο, χιλιάδες συνάνθρωποί μας καταρρέουν από Αιφνίδια Καρδιακή Ανακοπή. Ο θάνατος όμως μετά από αιφνίδια διακοπή της λειτουργίας της καρδιάς θα μπορούσε να αποφευχθεί και πολλές ζωές θα μπορούσαν να σωθούν, με άμεση εφαρμογή Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης και πρώιμη Απινίδωση.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Γυμνασίου Ευόσμου προχώρησε σ αυτη την σημαντική κίνηση  θέλοντας να δώσει άμεση λύση στο πρόβλημα έλλειψης απινιδωτή στο σχολείο της περιοχής.

Από αριστερά οι εκπαιδευτές του “KIDS SAVE LIVES“μαζί με τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου γυμνασίου Ευόσμου, κ. Βαγγέλης Στεργιούλας

Την Παρασκευή 4 Μαρτίου και τηρώντας όλα τα μέτρα κατά του covid-19, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του απινιδωτή στον χώρο του σχολικού συγκροτήματος από το Δ.Σ του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 6ου Γυμνασίου Ευόσμου, παρουσία του διευθυντή κ. Ευάγγελου Κολτσάκη, του συλλόγου διδασκόντων, των παιδιών από το 15 μελές, του Αντιδημάρχου παιδείας δια βίου μάθησης του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, κ. Γεώργιο Σταυρίδη και τα μέλη – εκπαιδευτές του ΚIDS SAVE LIVES – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές https://www.facebook.com/kidssavelives/.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου κ. Γεώργιος Σταυρίδης με τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 6ου γυμνασίου Ευόσμου κ. Γεώργιο Κομνηνό.

Ο διευθυντής του 6ου γυμνασίου Ευόσμου κ. Ευάγγελος Κολτσάκης.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.