Η φρίκη των πολέμων σε μια ιστορία και ένα συγκλονιστικό στιγμιότυπο: Μικρό αγόρι κλαίει με λυγμούς καθώς περνά τα σύνορα με την Πολωνία μόνο του τυλιγμένο με ένα παλτό και κρατώντας μόνο μια πλαστική σακούλα (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

Συγκλονίζουν οι ιστορίες μικρών παιδιών που αναγκάζονται να φύγουν από την Ουκρανία μόνα τους, χωρίς καμία συνοδεία για να γλιτώσουν από την φρίκη του πολέμου

Μετά την σοκαριστική ιστορία ενός 11χρονου, ο οποίος πέρασε τα ουκρανικά σύνορα με προορισμό τη γειτονική Σλοβακία έχοντας γραμμένο στο χέρι του έναν αριθμό τηλεφώνου, το CNN παρουσιάζει ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ένα νεαρό αγόρι να περνάει τα σύνορα στην Πολωνία, περπατώντας μπροστά από μια ομάδα ενηλίκων.

«Προφανώς μόνος, κλαίει με λυγμούς καθώς περπατά, τυλιγμένος με ένα παλτό και κρατώντας μόνο μια πλαστική σακούλα με αντικείμενα. Φαίνεται απίστευτα μικρός στο πεζοδρόμιο, στέκεται χωριστά από άλλες οικογένειες… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.