Απίθανη ενέργεια Μενδώνη: Παραποίησε επίσημο έγγραφο της ΕΕ παρεμβάλλοντας φράση που δεν υπάρχει για να δικαιολογήσει το κυνήγι σε πολιτιστικούς οργανισμούς από τη Ρωσία!

(Πηγή: thefaq.gr)

«Η υπουργός Πολιτισμού για μία ακόμα φορά πρωταγωνιστεί σε ένα πρωτοφανές σκάνδαλο. Σε επίσημο δελτίο τύπου του υπουργείου (7.3.2022) παραποίησε την απόφαση των  υπουργών Πολιτισμού, Οπτικοακουστικών και Ενημερωτικών Μέσων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Ουκρανία. Η παραποίηση είχε έναν και μόνο στόχο: να εμφανίσει την άστοχη απόφασή της για απαγόρευση των ρωσικών πολιτιστικών οργανισμών ως κοινή απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Σε κανένα σημείο της απόφασης των  υπουργών Πολιτισμού, Οπτικοακουστικών και Ενημερωτικών Μέσων δεν υπήρχε καμία τέτοια αναφορά. Η διακήρυξη των Ευρωπαίων υπουργών -απολύτως εύλογα- εκφράζει την αυτονόητη αλληλεγγύη στους Ουκρανούς δημιουργούς και καλλιτέχνες.
Στη συνέχεια, όταν η λαθροχειρία της έγινε φανερή, η… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.