Το’πε και το’κανε Τζο Μπάιντεν: Ανακοίνωσε αμερικανικό εμπάργκο στο ρωσικό πετρέλαιο αλλά … “Καταλαβαίνουμε ότι οι σύμμαχοί μας δεν μπορούν να κάνουν το ίδιο. Παραμένουμε ενωμένοι.”

(Πηγή: thefaq.gr)

«Απαγορεύουμε κάθε εισαγωγή ρωσικού πετρελαίου» είπε ο Τζο Μπάιντεν και συμπλήρωσε πως «είμαστε ενωμένοι, δεν χρηματοδοτούμε τον πόλεμο του Πούτιν». Η ελευθερία κοστίζει…

Ο αμερικανός πρόεδρος, νωρίς το πρωί της Τρίτης (ώρα ΗΠΑ), ανακοίνωσε εμπάργκο των Ηνωμένων Πολιτειών στο ρωσικό πετρέλαιο, ως αντίποινα για τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, η οποία συνεχίζεται για 13η μέρα.

«Θα κάνουμε τα πάντα για να στηρίξουμε την Ουκρανία».είπε αλλά παραδέχτηκε πως «το εμπάργκο στο ρωσικό πετρέλαιο θα έχει επιπτώσεις και για εμάς».

Μάλιστα, εξήγησε πως κατέληξε σε αυτή την απόφαση σε συνεργασία με τους συμμάχους της χώρας, ενώ παραδέχτηκε πως «το εμπάργκο στο ρωσικό πετρέλαιο θα έχει επιπτώσεις και για… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.