Ραγδαίες εξελίξεις! Jerusalem Post: Σοβαρότερες από όσο λέει η Δύση οι «πραγματικές διαπραγματεύσεις» Ρωσίας – Ουκρανίας , η απόσταση των 2 πλευρών «δεν είναι μεγάλη»

(Πηγή: thefaq.gr)

Μια διαφορετική διάσταση στην προσπάθεια εξεύρεσης διπλωματικής λύσης για τον τερματισμό των εχθροπραξιών στην Ουκρανία μετά την ρωσική εισβολή, δίνει λίγα 24ωρα μετά την συνάντηση του πρωθυπουργού Ναφτάλι Μπένετ με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν δημοσίευμα της ισραηλινής Jerusalem Post.

Μέχρι σήμερα οι επαφές των δύο πλευρών γίνονται σε επίπεδο αντιπροσωπειών στο έδαφος της Λευκορωσίας (η Ουκρανία διέκοψε τις διπλωματικές σχέσεις της με την Ρωσία την ημέρα της εισβολής). Τα αποτελέσματά που έχουν επιδείξει είναι ισχνά, με συμφωνίες για δημιουργία ανθρωπιστικών διαδρόμων, που έχουν τηρηθεί αποτελεσματικά μέχρι σήμερα μόνο στην περίπτωση του Σούμι, χτες Τρίτη.

«Οι πραγματικές διαπραγματεύσεις», σύμφωνα με τις πηγές της ισραηλινής εφημερίδας, «γίνονται απευθείας μεταξύ… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.