Δήμος Χαλκηδόνος: Υπογράφηκε η σύμβαση για την αγροτική οδοποιία 

Στην υλοποίηση καίριων παρεμβάσεων και εργασιών αποκατάστασης σε σημεία του οδικού αγροτικού δικτύου προχωρά η Διοίκηση του Δήμου Χαλκηδόνος μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα από τον Δήμαρχο Σταύρο Αναγνωστόπουλο και τον ανάδοχο του έργου.

Πρόκειται για το έργο με τίτλο: «Εργασίες συντήρησης αγροτικής οδοποιίας Δήμου Χαλκηδόνος 2021» με συνολικό προϋπολογισμό 136.000 ευρώ και το οποίο έρχεται να συνεχίσει τις εργασίες αγροτικής οδοποιίας οι οποίες πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα και θα συνεχιστούν και στο μέλλον. 

Σύμφωνα με τη μελέτη που εκπονήθηκε από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου το έργο περιλαμβάνει παρεμβάσεις σε αγροτικούς δρόμους σε όλες τις κοινότητες του Δήμου.

“Η αγροτική οδοποιία αποτελεί μία από τις βασικές μας προτεραιότητες. Η βελτίωση του οδικού δικτύου και στις τρεις Δημοτικές μας Ενότητες είναι απαραίτητη καθώς αφορά στην καθημερινότητα των κατοίκων αλλά και στη βελτίωση των συνθηκών για όσους δραστηριοποιούνται στις περιοχές αυτές, κυρίως στον πρωτογενή τομέα”, τόνισε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος.
Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Ζήσης Βαϊνάς θέλησε να ευχαριστήσει τις υπηρεσίες του Δήμου που ολοκλήρωσαν τη διαδικασία μελέτης και δημοπράτησης του έργου. “Στόχος μας είναι να υλοποιούμε έργα που έχει ανάγκη η περιοχή μας”, είπε ο κ. Βαϊνάς και συμπλήρωσε: “Πραγματοποιούμε μια ακόμη μεγάλη παρέμβαση στον αγροτικό χώρο βελτιώνοντας τις υποδομές και στηρίζοντας τον αγροτικό και κτηνοτροφικό πληθυσμό του Δήμου μας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.