Θα γινόταν αυτό σε μια δικτατορία ( ή ακόμα και σε Δημόσιο κανάλι της Δύσης); Παρέμβαση δημοσιογράφου στη ρωσική κρατική τηλεόραση με πλακάτ κατά του πολέμου! (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

Παρέμβαση ενάντια στον πόλεμο στην Ουκρανία, πραγματοποίησε δημοσιογράφος του ρωσικού κρατικού καναλιού, Channel One, μπαίνοντας στο τηλεοπτικό στούντιο κρατώντας ένα χαρτόνι στο οποίο μεταξύ άλλων αναγραφόταν το σύνθημα «όχι στον πόλεμο».

Το ρωσικό πρακτορείο Tass αναφέρει ότι πρόκειται για τη δημοσιογράφο του τηλεοπτικού σταθμού Μαρίνα Οβσιανίκοβα, η οποία σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters καλούσε τον κόσμο να μην «πιστέψει την προπαγάνδα» και πλέον βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

На Первом канале в прямом эфире выбежала женщина с плакатом pic.twitter.com/3EMbhSdIGU
— Ярослав Конвей (@YaroslavConway) March 14, 2022

Παράλληλα, το ίδιο πρακτορείο επικαλούμενο πηγές του σταθμού αναφέρει ότι έχει τεθεί υπό κράτηση στο αστυνομικό τμήμα και ότι «μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη, μεταξύ άλλων βάσει… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.