“Άστραψε και βρόντηξε” … η Κλέλια Ρένεση με τον πόλεμο που γίνεται από τους “πικραμένους” κατά της Νατάσας Μποφίλιου: «Η θέση που αρμόζει σε έναν πολίτη είναι μόνο να διαλέγει αφεντικό;;; Πότε γίναμε τόσο υπέροχοι σκλάβοι;»

(Πηγή: thefaq.gr)

«Ενώ μπροστά στα μάτια μας εξελίσσεται η μεγαλύτερη γεωπολιτική αποσταθεροποίηση των τελευταίων ετών σε ευρωπαϊκό εδαφος, με μόνο θύμα όπως πάντα τον απλό λαό, που πληρώνει, με τη ζωή του στην χειρότερη ή την εξαθλίωσή του στην καλύτερη, την ενεργειακή και σιτιστική εξάρτηση που τον υποχρέωσαν οι κυβερνήσεις, απλά κ μόνο για να αλλάξουν χέρια τα λεφτά. Από το ένα αφεντικό στο άλλο.. και σκοτώνονται οι άνθρωποι μπροστά στα μάτια μας, και η δύσπνοια απ την κατάντια μας έχει γίνει ανυπόφορη.. και η απολυταρχική προπαγάνδα βρίσκεται στα καλύτερά της, όταν τα ΜΜΕ μάς φέρονται σαν να είμαστε σε ίδρυμα άνοιας, όταν… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.