Ανατροπή: Καταρρέει το αφήγημα της “σκευωρίας” για τη Novartis μετά το Δικαστικό φρένο στην παραγραφή της εμπλοκής Λοβέρδου ! Ραγδαίες εξελίξεις

(Πηγή: thefaq.gr)

Απίστευτη ανατροπή που βάζει “φωτιά” τόσο για το αφήγημα περί δήθεν “σκευωρίας” κατά πολιτικών προσώπων στην υπόθεση Novartis όοσ και στις διώξεις που έχουν ασκηθεί για δήθεν συμμετοχή σε συνωμοσία σε δημοσιογράφους αλλά και την Εισαγγελέα Ελένη Τουλκουπάκη!

Όπως αναφέρει το documentonews.gr, με βούλευμα που εξέδωσε το δικαστικό συμβούλιο, υιοθετεί πλήρως την πρόταση του εισαγγελέα Πρωτοδικών, Ιωακείμ Κασωτάκη, σχετικά με τη μη παραγραφή των αδικημάτων που βαραίνουν τον κ. Λοβέρδο και διατάζει να συνεχιστεί η ανάκριση.

Η κ. Ιωαννίδου κλήθηκε να χειριστεί τη δικογραφία με την ποινική δίωξη για δωροληψία κατ’ εξακολούθηση πολιτικού προσώπου, σε βάρος του βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής, από την πρώην εισαγγελέα Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη. Η ανακρίτρια, αφού τη μελέτησε… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.