Απίστευτο! Ο Μητσοτάκης που δεν έχει ιδρύσει ούτε ένα νοσοκομείο, ούτε ένα σχολείο εν μέσω πανδημίας στην Ελλάδα, αναλαμβάνει την ανοικοδόμηση του μαιευτηρίου στη Μαριούπολη – με δικά μας λεφτά! (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

Η νεοφιλελεύθερη πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν έχει όρια! Ο Έλληνας πρωθυπουργός που μέσα σε 3 χρόνια διακυβέρνησης και με 2 χρόνια πανδημίας, δεν έχει ιδρύσει ούτε ένα νοσοκομείο, ούτε ένα σχολείο, ούτε ένα μαιευτήριο, αντιθέτως «χτυπά» διαρκώς το ΕΣΥ, ανέστειλε τις εφημερίες στο Παίδων Πεντέλης και τώρα υποβαθμίζει την μοναδική δημόσια καρδιοχειρουργική κλινική για παιδιά στο Παίδων «Αγία Σοφία», αναλαμβάνει την ανοικοδόμηση του μαιευτηρίου στην Μαριούπολη – κι όλα αυτά με χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου.

Την ανακατασκευή του μαιευτηρίου στη Μαριούπολη αμέσως μετά το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία, ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις δηλώσεις του μετά το τέλος της… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.