“Βόμβα”: ” Η 3η Διαθήκη του Τσοχατζόπουλου ‘καίει’ για μίζες τρία σημαίνοντα πολιτικά πρόσωπα” – Τι αποκαλύπτουν «ΤΑ ΝΕΑ»

(Πηγή: thefaq.gr)

Φωτογραφίες και παραστατικά για τραπεζικές θυρίδες σε πιστωτικό ίδρυμα του εξωτερικού οι οποίες ανήκουν σε τρία «σημαίνοντα» πολιτικά πρόσωπα φαίνεται να επισυνάπτονται και να συνοδεύουν – όπως αποκαλύπτουν «ΤΑ ΝΕΑ» – την πολυσυζητημένη τρίτη διαθήκη του αποβιώσαντος πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου.

Στο εν λόγω χειρόγραφο έκτασης περίπου 15 σελίδων ο υπουργός φέρεται να αναφέρεται με σαφή τρόπο στην εμπλοκή και άλλων προσώπων στις μίζες δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ για την προμήθεια των υποβρυχίων Ferrostal και του οπλικού συστήματος TOR M1. Παρουσιάζοντας οπτικό υλικό αλλά και ηχογραφημένες συνομιλίες για παράνομες συνεννοήσεις και παράδοση χρηματικών ποσών σε ιδιωτικές συναντήσεις.

Με συμπληρωματικούς ισχυρισμούς ότι τα στοιχεία που θα παρουσιαστούν θα προκαλέσουν «πολιτικό σεισμό», αφού αφορούν πρόσωπα της κεντρικής πολιτικής σκηνής τα οποία… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.