Η Ρένα Δούρου το βάζει στη σωστή βάση: “Ζήτημα πολιτικής και ηθικής τάξης ο διδακτορικός τίτλος του κ Πατούλη. Είναι και θέμα του Υπουργού Παιδείας”

(Πηγή: thefaq.gr)

«Δυστυχώς, η αποκάλυψη της Αυγής για τον κ Πατούλη δεν μας εξέπληξε. Πρόκειται για το τελευταίο κεφάλαιο μιας αλυσίδας πολιτικών που εφαρμόζει η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής με όρους αδιαφάνειας, με απευθείας αναθέσεις και ενέργειες που έχουν τεράστιο οικονομικό κόστος για τους πολίτες», είπε Στο Κόκκινο και στον Νίκο Ξυδάκη, η πρώην περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

«Αυτό που είναι εξαιρετικά σημαντικό είναι ότι μιλάμε για παραβίαση βασικών κανόνων που αφορούν την ακαδημαϊκή δεοντολογία, την ακαδημαϊκή ακεραιότητα, την λειτουργία του πανεπιστημίου και την αρτιότητα της έρευνας και της επιστημοσύνης. Φανταστείτε ένας απλός φοιτητής να είχε κάνει λογοκλοπή. Θα υφίστατο κυρώσεις. Εδώ βλέπουμε… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.