Κι αυτός τη … selfie του! Σοκ : Ξεπεράσαμε τους 27.000 νεκρούς από την πανδημία – H Eλλάδα δεύτερη στην Ευρωπαϊκή Ενωση σε υπερβάλλουσα θνητότητα!

(Πηγή: thefaq.gr)

Σε μια επίσκεψη η οποία ανακοινώθηκε μόλις λίγα λεπτά πριν πραγματοποιηθεί, προφανώς για λόγους ασφαλείας μιας και ο Πρωθυπουργός δεν τυγχάνει πια και ευρείας αποδοχής (επιεικώς…), ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε νωρίς το πρωί στην Κεντρική Λαχαναγορά του Ρέντη, στην πρώτη δημόσια εμφάνισή του με κόσμο μετά την περιπέτεια με τον ιό. Εκει – για άλλη μια φορά – είχε την ευκαιρία να βγάλει Selfie και άλλες -σίγουρα αυθόρμητες- φωτογραφίες σε συνθήκες όμως συνωστισμού και χωρίς μάσκα.

Την ίδια ώρα …

Πηγή: newsbreak.gr

Σοκ και δέος προκαλούν τα στοιχεία που δημοσιοποίησε χθες η Eurostat και αφορούν την υπερβάλλουσαθνητότητα στη χώρα. Η επίσημη στατιστική υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Ενωσης ήρθε να επιβεβαιώσει με τον πλέον επίσημο τρόπο πως η… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.