Επανέρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ για την “τραγική” παρουσία της Ελλάδας στη Σύνοδο Κορυφής : «Αντί να συνταχθεί με Ισπανία και Πορτογαλία, ο κ. Μητσοτάκης πήγε στη Σύνοδο Κορυφής για να στηρίξει την αισχροκέρδεια»

(Πηγή: thefaq.gr)

Δεν αφήνει να περάσει έτσι το απίστευτο πατατράκ της ελληνικής κυβέρνησης στη Σύνοδο Κορυφής που είδε δύο χώρες του Νότου να πατάνε πόδι και τελικα να διασφαλίζουν για τους λαούς τους ευνοική εξαίρεση από την αιχροκέρδεια στην ενέργεια, ενώ ο Έλληνας Πρωθυπουργός δεν έβγαλε τσιμουδιά αφήνοντας την χώρα ανοχύρωτη !

«Ο κ. Μητσοτάκης πήγε στη Σύνοδο Κορυφής για να υπερασπιστεί τα καρτέλ της αισχροκέρδειας», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha 9.89».

«Στη Σύνοδο Κορυφής, η Ελλάδα θα έπρεπε να είναι στην κοινή Συνέντευξη Τύπου μαζί με Ισπανία και Πορτογαλία, θα έπρεπε να συμμετέχει δηλαδή στο μπλοκ των χωρών… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.