Άρθρο – έκπληξη από παραδοσιακό δεξιό διευθυντή εφημερίδας με αφορμή την Ουκρανία: “Από το νέο αφήγημα που λανσάρεται ως δυτική δημοκρατία, σε κάποιες περιπτώσεις λείπει η ελευθερία.”

(Πηγή: thefaq.gr)

Σήμερα με αφορμή τον πόλεμο στην ανατολική Ευρώπη η Δύση επιχειρεί να χαράξει στην Ουκρανία το σύνορο για το νέο σιδηρούν παραπέτασμα. Αλλά αυτή τη φορά, σ’ αυτό το μοντέλο δυτικής δημοκρατίας που επιχειρείται να επιβληθεί παγκοσμίως, υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν καταλαβαίνουμε και που είναι ξένα προς εμάς. Από το νέο αφήγημα που λανσάρεται ως δυτική δημοκρατία λείπει η πολιτική συνέπεια, λείπει η ιδεολογική συνοχή, λείπει και η πειστικότητα. Σε κάποιες περιπτώσεις λείπει και η ελευθερία.

Με ένα άρθρο – έκπληξη ο Μανόλης Κοττάκης – διευθυντής της ΕΣΤΙΑΣ – αναδεικνύει τον αμοραλισμό της σημερινής συμπεριφοράς του δυτικού κόσμου με αφορμή και τον πόλεμο στην Ουκρανία και… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.