upd! Νέο κανάλι: Έτοιμη να βγει στον αέρα η Naftemporiki TV – Εγκρίθηκε από το ΕΣΡ η μετάδοσή του αρχικά στο διαδίκτυο και τις smart tv – Το πρόγραμμα

(Πηγή: thefaq.gr)

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της λειτουργίας του πρώτου τηλεοπτικού εγχειρήματος του Δημήτρη Μελισσανίδη. Με απόφασή του, την περασμένη Δευτέρα, το ΕΣΡ έδωσε το «πράσινο φως» για την μετάδοση μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών και του διαδικτύου του Naftemporiki TV, του τηλεοπτικού σταθμού της ιστορικής οικονομικής εφημερίδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του The FaQ διευθυντής του καναλιού θα είναι  ο Λαμπης Ταγματάρχης . Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει να μπει στην πλατφόρμα του COSMOTE πιθανότατα απο Σεπτέμβριο επ ευκαιρία και της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης. Έτοιμα είναι και τα στούντιο περίπου 1500 τετραγωνικά μέτρα, στον Περισσό .

Το ειδησεογραφικό περιεχόμενο του υπό σύσταση καναλιού θα βασίζεται στο δυναμικό της Ναυτεμπορικής (διευθυντής στο σάιτ ο Μιχάλης Ψύλος) , σε συνεργασία… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.