«Στα μανταλάκια» κρεμά η γερμανική Tagesschau την κυβέρνηση για τους πρόσφυγες… δύο ταχυτήτων στην Ελλάδα: «Διαχωρισμός ανάμεσα σε “πραγματικούς” και “ψεύτικους”»

(Πηγή: thefaq.gr)

Την υποδοχή προσφύγων στην Ελλάδα σήμερα σε σύγκριση με την προσφυγική κρίση του 2015 σχολιάζει στην διαδικτυακή της σελίδα η Tagesschau, το ειδησεογραφικό μαγκαζίνο του πρώτου καναλιού της δημόσιας γερμανικής τηλεόρασης ARD, και κάνει λόγο για διαχωρισμό ανάμεσα σε «πραγματικούς» και «ψεύτικους» πρόσφυγες.

Η ανταποκρίτρια του ARD στην Αθήνα, Βερένα Σέλτερ σχολιάζει καυστικά πως οι προτεραιότητες του υπουργείου Μετανάστευσης έχουν αλλάξει και πως η υποδοχή προσφύγων έχει γίνει πλέον ζήτημα πολιτικής βούλησης.

«Το γεγονός ότι οι προτεραιότητες του υπ. Μετανάστευσης έχουν αλλάξει φαίνεται ξεκάθαρα και μόνο από την αρχική σελίδα του στο διαδίκτυο: Στο κέντρο βρίσκεται μια λίστα με τις επιμέρους σελίδες… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.