Να τους κάνουν “βούκινο” ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ για τους κερδοσκόπους εν μέσω Αρμαγεδώνα ακρίβειας: “Να δοθούν στην δημοσιότητα τα στοιχεία όσων αισχροκερδίζουν”

(Πηγή: thefaq.gr)

Σημειώνουμε ότι, το μέτρο της αναστολής λειτουργίας καταστημάτων και άλλων επαγγελματικών εγκαταστάσεων επιχειρήσεων εφαρμόζεται στις περιπτώσεις κατά τις οποίες, μετά τη διενέργεια επιτόπιων φορολογικών ελέγχων, διαπιστώνεται η μη έκδοση μεγάλου αριθμού αποδείξεων ή η απόκρυψη συναλλαγών άνω των 500 ευρώ, καθώς επίσης και σε περιπτώσεις που οι υπεύθυνοι των επιχειρήσεων παρεμποδίζουν τους ελέγχους. Αυτό γίνεται διότι έχει διαπιστωθεί ότι σε πολλές περιπτώσεις η δημοσιοποίηση των στοιχείων του φορολογικού παραβάτη, λειτουργεί αποτρεπτικά και επικουρικά του χρηματικού προστίμου. Επίσης προστατεύει και ευαισθητοποιεί τον πολίτη-καταναλωτή και καταπολεμά φαινόμενα αθέμιτου ανταγωνισμού. Αντίστοιχα, σε περιπτώσεις βεβαιωμένων παραβάσεων και καταλογισμού ακόμη και υψηλών προστίμων λόγω αισχροκέρδειας,… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.